0881101000 info@octoblue.nl

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Schapkaartjes printen?

Schapkaartjes helpen je om klanten te informeren over het artikel en de prijs. En het heeft een grote invloed op de verkoop. Het is het laatste en belangrijkste moment om nog invloed uit te oefenen op de verkoop.
Schapkaartjes maken ook onderdeel uit van de look van de winkel. Toch is het een hele klus om de winkel te voorzien van schapkaartjes.

QR code

Wanneer het schapkaartje een qr code heeft kunnen klanten meer informatie vinden van het product door de code te scannen.
Een QR-code is een speciale streepjescode om gebruikers snel naar een locatie op internet te brengen zonder dat ze daarvoor een adres moeten intypen
Smartphone-bezitters kunnen een speciale (gratis) applicatie downloaden die de code ‘leest’ en de gebruiker naar het juiste webadres brengt.

Hoe werkt het?

Wanneer je gebruik maakt van ons POS Systeem kun je razendsnel schapkaartjes printen.
Je scant het artikel door middel van de barcode op het etiket van het artikel. Daarbij gebruik je onze handscanner.
Ons POS systeem genereert een QR code en wat productinformatie en de Brotherprinter print het etiket. Gewoon het losse kaartje. Deze kun je achter een rail schuiven of je plakt het etiket.
Dus je hoeft niet met grote vellen te werken. Het etiket is direct klaar voor gebruik. Het is uiteraard noodzakelijk dat alle artikelen in ons bestand staan.

Ben je klant en wil je meer weten over de mogelijkheid om schapkaartjes te printen?
Neem dan contact met ons op.
Nog geen klant? Lees hier meer over ons POS Systeem.

Meer weten?

Wij nemen graag contact met je op.

grow by Daria Moskvina from the Noun Project